Als u La Comtessa huurt heeft u een geheel vrij liggend terrein (1250m2) tot uw beschikking. Het terrein is voor een groot deel gazon. Dit biedt u extra veel speel-, en zit mogelijkheden en een privé zwembad. Het gehele perceel is omheind met hagen, heesters en hekwerk.
Dit alles bij elkaar geeft u veel privacy waardoor u ongestoord van een heerlijke vakantie kan genieten.

Op ons terrein staat twee schuurtjes en hierin bevinden zich oa. de tuinstoelen, parasols, tuingereedschap, speelgoed voor buiten, klein opblaaszwembadje, accessoires voor het zwembad onderhoud.Terrassen:
Bij La Comtessa heeft u twee terrassen om uw tuinstoelen en tafeltje neer te zetten. Uiteraard kan dit ook op een door u geschikt bevonden plekje op het gazon. Voor de avond heeft u nog een terraskacheltje tot uw beschikking. Hierin kunt u een klein vuurtje stoken met gesprokkeld hout uit het bos.


Zwembad:
Op het terrein heeft u een zwembad tot uw beschikking. Dit is geheel privé en alleen voor u.Dit gedeelte is extra omheind zodat het voor kleine kinderen meer veiligheid biedt. Het zwembadwater wordt d.m.v. zoutelektrolyse gereinigd. U heeft dus geen last van chloor. Naast het zwembad bevindt zich een buitendouche (koud water) waar u zich even heerlijk kan afspoelen.


Veranda:
Aan de zijkant van La Comtessa hebben wij een ruime veranda gerealiseerd. Hieronder bevind zich een lange tafel met bank en stoelen, ideaal om te eten en spelletjes aan te doen. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is een grote BBQ om lekker uw vlees en vis op te garen.
S ’avonds kunt u de lamp en de heather aanklikken zodat u de avonden heerlijk kan verlengen.


Speeltoestel en trampoline:
Voor de kinderen hebben wij een houten speeltoestel met een schommel, klimtouw en een klimtrap. Daarnaast is er nog een grote trampoline met veiligheidsnet.


Vuurplaats en vuurkorf:
Voor de serre van La Comtessa vindt u in het gazon een stenen vuurplaats. Hier kunt u een heerlijk vuurtje stoken met gesprokkeld hout uit het bos. Ook is er nog een vuurkorf en schaal die u kunt gebruiken.